Nederlandse Hotel Classificatie
Klik hier voor de website van Las Rosas - Grand Café & Tapasbar.

Welkom bij Hanze Hotel Zwolle

U kunt bij uw hotel reservering een ontbijt erbij boeken voor de prijs van 9.50 euro per persoon. Hiermee kunt u de dag goed beginnen met een glaasje verse jus d’orange, verse croissants, verse broodjes, hard- en zachtgekookte eieren, fruit, koffie, espresso en/of cappuccino, vers bereid door onze medewerkers. Wilt u liever ontbijt op bed? Dan kunt u dit doorgeven aan de receptie.

In het eigen zeer gezellige Spaanse tapasrestaurant op de begane grond staan mediterrane gerechten op het menu. De keuken is dagelijks geopend van elf uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds. Iedere hotelgast kan hier een gratis welkomstdrankje bestellen.

Hanze Hotel ligt midden in het stadscentrum, u stapt de de deur uit en u staat in het het centrum. Het Stedelijk Museum bevindt zich praktisch naast ons hotel en de Fundatie bevindt zich op 100 meter. De IJsselhallen ligt op een afstand van 500 meter en de Librije en boekhandel Waanders op 150 meter. Bioscoop Pathé ligt aan de overkant van de gracht op 25 meter van het hotel. Wilt u een dagje winkelen in Zwolle? Winkels zoals Primark en Zara zijn in een mum te bereiken. Ook heeft Zwolle tal van leuke straatjes en winkeltjes waar u volop kunt winkelen. Op vrijdagochtend en zaterdag kunt u de markt bezoeken. De snelweg, met goede verbindingen naar de regio, bevindt zich op slechts 1 minuut afstand van Hanze Hotel Zwolle.

 

© Copyright 2009 | Hanze Hotel Zwolle | Rodetorenplein 10-11 | 8011 MJ Zwolle | 038 421 81 82 | info@hanzehotel.com